Thuis

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Nieuw de Materialenco. van Luoyangtailian, Ltd.

 

                Het gebied van de meer dan 60000 vierkante metersgrond met initiële investering 0,28 miljard RMB (tot 0,8 miljard zoals gepland), Nieuw de Materialenco. van Luoyang Tailian, wordt Ltd gevestigd in 2016 en in Weiliu-Road, de Industriecluster van het Oosten van Yichuan-Provincie, Luoyang-Stad, Henan-Provincie gevestigd, die zich in productie van commerciële standaardaluminiumrol, aluminiumblad en verdere stroomafwaartse aluminiumfolie voor elektrolytische condensator (geëtste folie en gevormde folie) specialiseren, de band van de aluminiumfolie, de folie van het honingraataluminium, decoratiefolie en aluminiumps plaat.

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

                 Momenteel bestaat onze installatie uit twee productielijnen van de aluminiumfolie van φ280*φ850*2000mm, een koudwalsenproductielijn (1850mm breedte), vier 60 ton vacuüm onthardingsovens, twee 60 tonenergie - besparings onthardingsovens, twee verticale scheurende machines, drie horizontale scheurende machines (1650mm breedte), tien geëtste folie en gevormde folieproductielijnen, twee productielijnen van met een laag bedekte folie voor super elektrolytische condensator, standaardlaboratorium en andere ondersteunende faciliteiten.

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

                 Wij zijn uitgerust met geavanceerd materiaal, volledige faciliteiten, het ervaren leiden van, het onderzoeken van en het ontwikkelen van team. Wij hebben veelvoudige nationale octrooien voor de folieproductie van het kathodealuminium. Onze producten worden wijd goedgekeurd door klanten in de markt, zo goed zoals Japanse en Zuidkoreaanse producten.

 

                 In huidige marketing situatie die wij aan productkwaliteit en marketing ethiek specifiek zich samen met onze klanten te ontwikkelen en het beste te doen onze producten en dienst op een belangrijk niveau in de industrie brengen zal houden.

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Aluminium Decoratieve Folie voor verkoop Van goede kwaliteit Aluminium Decoratieve Folie voor verkoop