Thuis

Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Aluminium Decoratieve Folie voor verkoop
Van goede kwaliteit Aluminium Decoratieve Folie voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.
Installatieweergeven 1
Installatieweergeven 2
Installatieweergeven 3
Installatiemening 4

Installatieweergeven 1

Installatieweergeven 2

Installatieweergeven 3

Installatiemening 4

1 2
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd. Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.
Wetenschap en Technologie Innovatieve Onderneming
Gemeentelijk Ondernemingenr&d Centrum

Wetenschap en Technologie Innovatieve Onderneming

Gemeentelijk Ondernemingenr&d Centrum

Gemeentelijk Ondernemingenr&d Centrum dat door NSTB Luoyang Tak wordt benoemd

 • lopende band

  Ons bedrijf heeft twee reeksen van de meest geavanceerde gietende molen in de aluminiumverwerkende industrie (max. breedte 1900mm), één 1750mm koudwalserij (AFC met de automatische controlesysteem van de plaatvorm), 2 reeksen van Zhuo Shen 2000mm foliemolen (AFC met de automatische controlesysteem van de plaatvorm), Elektronische lijn 16 van de foliecorrosie.

   

  Onze hoofdproducten zijn decoratieve aluminiumfolie, elektronische aluminiumfolie twee reeksen, waarvan de elektronische aluminiumfolie diep-verwerking, wij de grootste elektrolytische de aluminiumfolie verwerkende ondernemingen van de condensatorkathode zal bouwen. Co. Ltd heeft van Taiwan in onderzoek in dienst genomen en de ontwikkeling, productie, productie van het materiaal van de kathodefolie verbeterde de ervaring van de productverkoop, de technologische ontwikkeling van de de technische bijstandsteun van Japan, en technische samenwerking met verscheidene binnenlandse universiteiten. De categorieën die van het bedrijfproduct de gehele waaier van corrosie van kathodefolie behandelen, in de kathodefolie, de opsporing van de productkwaliteit volgens Japanners eiaj-rc-2364 en Japanse JCC-normen, met zijn geavanceerde productietechnologie, rijpen productietechnologie, strikte procesbeheersing, betrouwbaar het testen materiaal, om de prestaties van de productkwaliteit te verzekeren, heeft de kwaliteit het internationale geavanceerde niveau van gelijkaardige productenklant marketing bereikt, behandelend de belangrijke binnenlandse en buitenlandse condensator van het productiebedrijf. De bedrijfnadruk op high-tech talent en technologiekennisinzameling en toepassing, heeft de ingenieurs van een professorsniveau en twee artsen, bevorderen de hogere ingenieurs en de universitaire professor in het Ministerie van de samenwerking van het materialenbedrijf en gezamenlijk de technologische vooruitgang en de technologische innovatie om de producten te verzekeren past constant aan marktontwikkeling aan en de vraag, ontwikkelt „productiegeneratie“, „het doel van de reserve voor Onderzoekgeneratie“, om een aluminiumproductie van wereldklasse van nieuwe materialenondernemingen te bouwen.

   

   

 • OEM / ODM

  OEM/ODM de diensten konden wij leveren: 

  >>Het ontharden

  >>Folie Rolling

  >>Het scheuren

  >>Folie Ets

  >>Folie het Onder druk zetten

   

 • R & D

  Ons bedrijf, Nieuw Materieel Co. van Luoyang Tailian, Ltd, is toegekend „Wetenschap en Technologie Innovatieve Onderneming“ door de overheid van Yichuan-Provincie; voorts zijn wij benoemd als Centrum van Stadsondernemingen R&D door de Gemeentelijke Wetenschap en Technologiedienst van Luoyang-Stad.

   

  Intern zijn het spreken wanneer het over industrieel professionalisme komt, een bos van aluminiumberoeps van Japan enz. bezig geweest met de Ontwikkeling en het Onderzoek van ons geheel project sinds het allereerste begin, het variëren van aluminiumafgietsel, het rollen aan aluminium diepe verwerking met inbegrip van aluminiumfolie ets en het onder druk zetten enz. 

Contactgegevens
Luoyang Tailian New Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Crystal Zhang

Tel.: 86-379-69501777

Fax: 86-379-69501777

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)